Индустриални продукти и греси Mobil™

Повече от век, ExxonMobil е иноватор в смазочната технология, направил истински открития при смазочните продукти и греси за индустриални машини, разполага с огромен опит, професионални програми и инструменти, за да помогне на клиентите си да постигат успехи при увеличение на производителността. Този стремеж към иновации довежда до създаването на Mobil SHC™, основната линия научно разработени синтетични масла с отлични експлоатационни качества. Индустриалните масла Mobil SHC™ включват трансмисионни масла за конвенционални скоростни кутии и вятърни турбини, компресорни масла, масла за хранителната промишленост, греси и циркулационни масла.

Промишлени сектори

Енергетика
виж повече
Производство
виж повече
Хранителна промишленост
виж повече
Химическа индустрия
виж повече
Производство на метали
виж повече
Хартиена индустрия
виж повече
Производство на пластмаса
виж повече
Минна индустрия
виж повече
Корабоплаване
виж повече

Решения за Вашия бизнес

Омникар БГ – оторизиран дистрибутор на Mobil™ за България, Ви предоставя не само пълната гама от високачествени смазочни продукти, а цялостни решения за Вашият бизнес.

С помощта на нашите инженери и специалисти, както и услугата Mobil Serv™, ние Ви помагаме да увеличете надеждността на Вашето оборудване, което се изразява в няколко основни фактора:

  • увеличаване на производителността
  • намаляване на разходите за поддръжка
  • намаляване на непланирания период на престой на машините
  • подобрите издръжливостта на оборудването
  • свеждане до минимум на консумацията на смазочни продукти

Mobil Serv™ предлага експертни познания за продуктите с марка Mobil™, както и широко разбиране на прложенията и оборудването чрез повече от един век опит в областта и взаимоотношения с производителите на оригинално оборудване (OEM). Програмата Ви предоставя точен анализ и подробни, препоръчителни действия чрез интуитивен интерфейс за лесно управление на акаунта и бързи резултати, достъпни на Вашия компютър или мобилно устройство.

Повече от век, ExxonMobil е иноватор в смазочната технология, направила истински открития при смазочните продукти и греси за индустриални машини, разполага с огромен опит, професионални програми и инструменти, за да помогне на клиентите си да постигат успехи при увеличение на производителността. Този стремеж към иновации довежда до създаването на Mobil SHC™, основната линия научно разработени синтетични масла с отлични експлоатационни качества. Индустриалните масла Mobil SHC™ включват трансмисионни масла за конвенционални скоростни кутии и вятърни турбини, компресорни масла, масла за хранителната промишленост, греси и циркулационни масла.

Гресите с марка Mobil™ са разработени на базата на внимателно подбрани течности на минерална и синтетична основа в комбинация с патентована технология за сгъстяване и системи от добавки-синергисти.

Гресите Mobil™ се предлагат с различни степени на вискозитет за допълнителен избор и гъвкавост и са предназначени да поддържат вашите машини така, че те да работят с възможно най-висока ефективност, предлагайки три отличителни предимства.