Енергетика

Нашите водещи смазочни продукти и несравним опит в бранша могат да ви помогнат да увеличите производителността на Вашата електроцентрала.

Повече от 150 години ExxonMobil помага на електроцентрали по света и у нас да повишат надеждността на оборудването си, да намалят оперативните разходи и да удължат живота на всички възли и агрегати. От Омникар БГ се ангажираме да помагаме за вашето развитие, за да можете да увеличите производителността, като същевременно се спазват всички изисквания на екологията и тези за безопастност при работа.

Смазочните продукти на Mobil , предназначени за употреба в енергийния сектор, са проектирани така, че да осигуряват сигурна защита дори и в най-екстремните условия, включително високи температури и тежки натоварвания, при наличие на влага, прах и други неблагоприятни условия.

Можем да Ви помогнем да поддържате вашето оборудване по-надеждно и ефективно с помощта на лабораторния ни анализ Mobil Serv™.

Омникар БГ предлага пълна гама от смазочни продукти на Mobil за ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, газови турбини, газови двигатели и вятърни турбини, включително одобрени от oригинални производители на оборудване продукти с доказана производителност, както и усъвършенствани синтетични масла и греси с удължен експлоатационен живот и безпроблемна работа.

Енергетика
виж повече
Производство
виж повече
Хранителна промишленост
виж повече
Химическа индустрия
виж повече
Производство на метали
виж повече
Хартиена индустрия
виж повече
Производство на пластмаса
виж повече
Минна индустрия
виж повече
Корабоплаване
виж повече