Тежкотоварни автомобили

ExxonMobil е водещ производител на смазочни продукти за тежкотоварни автомобили вече повече от 90 години. Mobil Delvac™ изцяло отговаря на изискванията на съвременните производители на автомобили и професионалисти в тежкотоварния превоз. Mobil Delvac™ е избран от водещите световни производители на двигатели за тежкотоварни автомобили за първо зареждане и последващи смени на масло. Това е доказателство, че продуктите с марка Mobil Delvac™ отговарят на нуждите на вашия тежкотоварен автомобил без значение от условията на работа. Омникар БГ Ви предлага пълната гама моторни масла Mobil Delvac™ подходящи за тежкотоварни, среднотоварни и лекотоварни автомобили. Ние доставяме синтетични и минерални смазочни продукти, които гарантират дълъг живот на двигателя и обслужване на по-големи интервали от време.

Oil selector

Нашият лесен за използване инструмент за избор на смазочни продукти OIL SELECTOR ще Ви даде експертна препоръка, която да отговаря или да надвишава спецификацията, която се съдържа в наръчника за Вашия тежкотоварен автомобил. Изберете подходящите смазочни продукти за Вашият автопарк, гарантирайки си дълъг живот на двигателя и обслужване на по-големи интервали от време.

Моторните масла Mobil 1™ покриват или надвишават водещите стандарти в автомобилната индустрия, поради което могат да се използват по време на рутинното сервизно обслужване за поддържане на гаранцията на производителя, когато следвате ръководството за експлоатация на автомобила. Марката Mobil 1™ е най-препоръчваната в света от производителите на автомобили.

Oil selector oilSelectorIcon

Mobil Delvac 1™

Синтетичните моторни масла за тежкотоварни превозни средства Mobil Delvac 1™имат отлична течливост на маслото при ниски температури. При разработката на синтетични смазочни продукти Mobil Delvac 1™ една от целите е намаляване на вътрешното триене, което довежда до подобряване на показателя течливост при ниски температури, в резултат на което компонентите в двигателя се смазват по-ефективно, особено при „студен старт“.
Моторните масла Mobil Delvac 1™ имат широк спектър на приложение при тежки условия в транспорта, минна , строителна и селскостопанска промишленост, също и при корабни двигатели.

Икономия на гориво

Намаляване на вредните емисии

Защита на системите за емисии

Удължен интервал на смяна

Защита при ниски температури

Термична и окислителна стабилност

Подобрена защита на двигателя

Дълъг експлоатационен живот

Трансмисионни масла

Диференциални масла

Агро продукти

Mobil Agri Super15W-40

Висококачествено универсално минерално масло, предназначено за смазване на селскостопанска техника. Подходящо за двигатели, хидравлични системи и трансмисии, със или без мокри спирачки и съединители. Мултифункционален продукт с широк спектър на приложение в селскостопанската техника и оборудване. Технически спецификации: API CF / CF-4 / GL-4; Massey Ferguson MF 1145, MF1144, MF 1139; Ford New Holland M2C 159B; John Deere J27; Caterpillar TO-2; Allison C-4 (Agriculture Applications Only);

Mobil Agri Extra 10W-40

Mobil AgriExtra 10W-40 е многофункционално полусинтетично масло с изключителна производителност, предназначено за широка гама селскостопанска техника, подходящо за смазване на двигатели, хидравлични системи и трансмисии със или без мокри спирачки и съединители. Технически характеристики: API CE / SF / GL-4; Massey Ferguson MF 1145, MF1144 , MF 1139; John Deere J27; Ford M2C 159B;  Allison C-4 (Agriculture Applications Only);
ZF TE-ML 06C/07B;

tractor icon Изтеглете нашата брошура с пълната продуктова гама на Mobil в Агро сектора

Гресите с марка Mobil™ са разработени на базата на внимателно подбрани течности на минерална и синтетична основа в комбинация с патентована технология за сгъстяване и системи от добавки-синергисти. Тъй като съвременните производствени технологии подсигуряват постоянно качество и ефективност, гамата греси на Mobil™ е специално предназначена да отговаря на широко разнообразие от работни условия в мобилното оборудване. Това включва приложение в екстремални условия като високи и ниски температури, навлизане на вода, тежки или шокови натоварвания и променливи скорости.