Открийте разликата с Mobil 1™

Mobil 1™ – водещата световна марка за синтетични моторни масла. Продуктите с марка Mobil 1™ осигуряват производителност и защита в пъти по-висока от конвенционалните моторни масла. Затова Mobil 1™ се препоръчва от повечето световни производители на автомобили. Технологията на Mobil 1™ покрива или надвишава изискванията на производителите на японски, европейски и американски автомобили и осигурява изключителна защита срещу износване на двигателя.

В моторните спортове, водещи отбори от NASCAR, Grand Prix, Le Mans, F1 се доверяват на технологията на Mobil 1™, за да осигури производителност и защита на двигателя, необходими при изключително екстремните условия на пистата. Избирайки продуктите на Mobil 1™, ползите за Вашият автомобил ще бъдат:

  • Изключителна защита от износване
  • Отлична висока и ниска температура
  • Доказана защита срещу утайки и вредни отлагания
  • Потенциални ползи за икономия на гориво.

Oil selector

Нашият лесен за използване инструмент за избор на масло OIL SELECTOR ще Ви даде експертна препоръка, която да отговаря или да надвишава спецификацията, която се съдържа в наръчника за вашия автомобил. Изберете подходящото масло и осигурете на автомобила си изключителна защита срещу износване на двигателя, защита от утайки и вредни отлагания, потенциални ползи за икономия на гориво.

Oil Selector oilSelectorIcon
Използването на подходящото масло Mobil 1™ помага за защита на Вашия автомобил. През изминалите 40 години всяка следваща разработка на ExxonMobil вдигаше летвата за иновации и качество, за да превърне Mobil 1™ във водещата световна марка за синтетични моторни масла. Изграждайки си добро име сред милионите шофьори, силата на технологията на Mobil 1™ дава най-съвременната защита на двигателя и му помага да рзботи като нов тъй като намалява износването на буталните пръстени и цилиндричните отвори, за да защити двигателя за дълъг период от време. Mobil 1™предлага отлично представяне при изключително ниски температуи, като осигурява циркулация на маслото през двигателя особено през първите няколко критични секунди. Mobil 1™ има изключителна почистваща сила за замърсени двигатели, предпазват двигателите от износване и отлагания дори в условията на стресово шофиране при високи температури (градско шофиране с многократно спиране и тръгване). Препоръчва се от повече производители в сравнение с всяка друга марка в света Днес можем да кажем, че Mobil 1 е избран от повече производители от всяка друга марка в света.
Mobil 1
Доказана защита за дълъг живот на двигателя. Mobil Super™ е гамата моторни масла с доказана защита, която помага за удължаване живота на двигателя. Продуктите от гамата са формулирани, за да се борят с утайките и да предпазват от износване. Продуктите Mobil Super™ помагат на Вашия автомобил да бъде на пътя по-дълго. С Mobil Super™ ще можете да посетите всички места, които пожелаете и ще разчитате на лекотата на вашата кола да се движи безпроблемно в продължение на години.
Mobil Super

Автоматични трансмисии

Car Care продукти