Хранителна промишленост

Производителите на хранителни стоки и напитки са изправени пред уникални предизвикателства. Не само трябва да се стремят към максимална производителност, но също така трябва да се предпазят от възможността за замърсяване на храните, включително от смазочни продукти.

Предлагаме разнообразие от смазочни продукти, регистрирани в NSF, с одобрение H1, предназначени за случайни контакт с храни, включително масла от сериятя Mobil SHC Cibus ™ и греси Mobil SHC Polyrex ™, които спомагат за минимизиране на риска от замърсяване на храните и престой на оборудването. Масла от серията Mobil SHC Cibus са специално одобрени за употреба в производствени практики на Halal и Kosher (Parve) храни.

 

•  Mobil SHC Cibus™ 

•  Mobil SHC Polyrex™

•  Mobilgrease™ FM 

•  Mobil Gargoyle Arctic SHC™ 

Индустриалните смазочни продукти Mobil™, предназначени за хранително-вкусовата промишленост, включително месопреработвателната, млекопреработвателната и друга техника, са разработени така, че да ви помогнат да изпълните стриктните изисквания, които се срещат в хранително-вкусовата промишленост, за да се избегне замърсяването, като същевременно се удължи експлоатационният срок на машините и компонентите.

Ние можем да Ви помогнем да подобрите и осигурите безопасно производство на храни, като същевременно се възползвате максимално от оборудването си.

Енергетика
виж повече
Производство
виж повече
Хранителна промишленост
виж повече
Химическа индустрия
виж повече
Производство на метали
виж повече
Хартиена индустрия
виж повече
Производство на пластмаса
виж повече
Минна индустрия
виж повече
Корабоплаване
виж повече