Производство на пластмаса

Като производител на пластмаси очаквате вашето оборудване да произвежда висококачествени продукти, единица след единица, независимо дали произвеждате в дълги или кратки индивидуални серии.

Индустриалните продукти на Mobil ™ имат дълго и успешно приложение в производството на пластмаси. Нашата пълна гама хидравлични, редукторни и компресорни масла, флуиди и греси са формулирани да поддържат ефективността на вашето оборудване за да останете конкурентни на динамичния пазар.

Хидравличните масла от серията Mobil DTE ™ 20 ULTRA Series са познати отдавна с тяхната изключителна издръжливост и високо качество , удължените интервали на смяна и отличната защита на оборудването ги правят предпочитани от клиентите в сектора.

Серията Mobil DTE ™ 10 Excel надгражда това постижение, като предлага допълнителни ползи свързани с енергийната ефективност и живота на маслото.

Индустриалните смазочни продукти с марка Mobil са одобрени от много производители на машини за пластмасовата промишленост. Между тях са Wittmann Battenfeld, Engel, Krauss Maffei, Arburg, SHI Demag и Bosch Rexroth.

Ние познаваме производството на пластмаси. Нека ви помогне да извлечете максимума от вашето оборудване.

Енергетика
виж повече
Производство
виж повече
Хранителна промишленост
виж повече
Химическа индустрия
виж повече
Производство на метали
виж повече
Хартиена индустрия
виж повече
Производство на пластмаса
виж повече
Минна индустрия
виж повече
Корабоплаване
виж повече