mobil partnership

Mobil 1™ & Aston Martin Red Bull Racing

ExxonMobil е официален технологичен партньор на Aston Martin Red Bull Racing. Доставяме на екипа на Formula One® смазочни продукти с марка Mobil 1 ™, като същевременно осигуряваме инженерна поддръжка от световна класа през целия състезателен сезон.

Специализирания технически екип на Mobil 1™, полага грижи за защитата на двигателя на Aston Martin Red Bull Racing от високите температури, постигнати при максимална производителност. Това, което научаваме на пистата, се прилага при разработването на масла Mobil 1™, които защитават двигателя и на Вашият автомобил.

Моторни масла за лекотоварни автомобили

Mobil 1™ е световният лидер при синтетичните моторни масла. Продуктите с марка Mobil 1™ покриват най-високите стандарти на световните производители на автомобили и осигуряват изключителна защита от износване на двигателя при нормални и екстремни условия.

Mobil Super™ е гама висококачествените моторни масла за пътнически превозни средства, които осигуряват различни нива на защита, съответстващи на условията за шофиране. Моторно масло Mobil Super™ защитава двигателя от износване и осигурява спокойствието Ви докато шофирате.

Моторни масла за тежкотоварни автомобили

Mobil Delvac 1™ е доказателство за усилията на ExxonMobil да бъде лидер в производството на високотехнологични смазочни продукти. Огромните инвестиции в иновации и развитие са причина продуктите Mobil Delvac™ да бъдат най-добрите в своята област и да показват отлични експлоатационни резултати. Моторните масла Mobil Delvac 1™могат да осигурят подобрена устойчивост чрез удължени интервали за смяна на маслото и икономия на гориво.

Mobil Delvac™ вече повече от 90 години е утвърдена марка смазочни продукти за тежкотоварни автомобили и не е изненадващо, че технологията, която стои зад нея, е избрана от петте най-големи световни производители на тежкотоварни автомобили. Продуктите от серията осигуряват изключително стабилност и сигурност на пътя. През своята история и опит, Exxon Mobil, вдига високо летвата с гамата смазочни продукти Mobil Delvac ™.

Индустриални продукти

ExxonMobil е водещ производител и доставчик на висококачествени синтетични индустриални смазочни продукти. Mobil SHC™ е с висока термична устойчивост, устойчивост срещу окисление, както и ниско ниво на отлагания. Това води до удължаване на периодите на смяна в сравнение с минералните масла, повишава енергийната ефективност, което от своя страна намалява времето за ремонти и увеличава производителността на машините.

От десетилетия ExxonMobil разработва индустриални смазочни продукти, с чиято помощ се увеличава производителността на машините. Индустриалните смазочни продукти и греси Mobil™ са високоефективни и се ползват с голямо доверие от клиентите ни. Гресите Mobil™ са предназначени да Ви помогнат да увеличите максимално надеждността и производителността на оборудването и да намалите разходите си.

Синтетични vs

Минерални

Синтетичните смазочни продукти съдържат по-високо рафинирани базови масла от използваните при минералните масла. Те предлагат отлична защита и подобряват работните характеристики на двигателя. Минералните масла се получават директно чрез дестилация/ректификация от нефта без допълнителна обработка. Те са смес от много и най-различни въглеводороди. Състава на маслата варира с качеството на нефта и условията на получаване. За да се гарантират определени показатели, устойчивост и др. най-често е необходимо добавянето на адитиви/присадки. И двата типа смазочни продукти са направени от суров петрол. Разликата се състои в това, че синтетичните масла са получени в резултат на по-задълбочени процеси на рафиниране и са с по-голяма чистота от традиционните минерални масла. Така не само се премахват примесите, но и се позволява на отделните молекули в маслото да са съобразени с изискванията на модерните двигатели, като по този начин синтетичните масла осигуряват по-високо ниво на защита и ефективност.

Какви са преимуществата на синтетичните маслa?

Резултатът от употребата на синтетични масла е повече надеждност, особено по отношение на течливостта при ниски температури и устойчивостта при високи температури, както и защита от отлагания. Тези качества спомагат за намаленото износване, икономия на гориво и дълъг живот на двигателя. Синтетичните моторни масла спомагат също така и за икономия на горивото. Традиционните минерални масла са по-плътни и с по-ниска течливост, което прави двигателя по-малко ефективен. Синтетичните масла са с по-голяма течливост, в следствие на което двигателят достига върхова работна ефективност много по-бързо. Друго предимство на тези моторни масла е, че те са по-чисти – това намалява емисиите на двигателя в сравнение с традиционните минерални масла.

Mobil 1 Workshop Program

Програмата Mobil 1 Workshop е създадена за да подчертае визията и да повиши бъдещата рентабилност на автосервизите, чрез силата и разпознаваемостта на бранда Mobil. Гамата от смазочни продукти с марка Mobil™ покриват изцяло нуждите на пазара. Смазочните продукти са формулирани, така че осигуряват изключителна ефективност за всеки стил на шофиране и условия на експлоатация. Можете да сте сигурни, че предлагайки продуктите с марка Mobil, Вие ще отговорите изцяло на нуждите на Вашите клиенти. С включването Ви към Програмата Mobil 1 Workshop, Вие ще приобщите Вашият бизнес към водеща марка, която Вашите клиенти познават и на която се доверяват. Програмата ще Ви даде възможност да спечелите и задържите повече лоялни клиенти.

Mobil Delvac Workshop Program

Дайте шанс на бизнеса си и се включете в програмата Mobil Delvac Workshop

Защо тази програма е подходяща за Вас?

Програмата Mobil Delvac Workshop Ви дава възможност да бъдете част от глобалното семейство на Mobil Delvac. Това е една изключителна възможност за Вашия сервиз – да има привлекателна визия и да предлага най-добрите продукти.

Важно е Вашият сервиз да има безопасна среда на работа, клиентите с удоволствие ще идват при Вас и ще оставят превозните си средства за обслужване. Обучението, което програмата Ви предоставя, ще Ви отличи от конкуренцията и ще Ви направи надежден и предпочитан партньор.