Моторни масла | Качествено моторно масло от Omnicar.bgОмникар БГ ЕООД е официалният дистрибутор на моторни масла и смазочни продукти Mobil за България. Ние предлагаме изключително богата гама от масла за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили също така и за селскостопанска техника, индустриални продукти и други специални продукти на марката Mobil в различни видове разфасовки. Омникар БГ разполага с 4 офиса и складове в София – 300 м2, Пловдив – 900 м2, Варна – 360 м2 и Бургас – 160 м2. Като постоянна наличност складовете поддържат богат асортимент от продукти.

През 2000 година Омникар БГ започна внос и дистрибуция на продукти Mobil. Търговската марка Mobil гарантира качество, опит и високи технологии. Тя е заслужила своето място сред най-известните и уважавани световни марки. В областта на смазочните продукти търговската марка Mobil е наложила своята репутация, технологична мощ и световно присъствие сред клиенти и производители заради изключително високото качество на смазочните си материали.

В началото на 2010 година става официален дистрибутор на ExxonMobil за България. Екипът на фирмата се състои от над 50 човека, управител, продуктови мениджъри, мениджър ключови клиенти, мениджър логистика, регионални мениджъри, маркетинг специалисти, търговски представители, доставчици, администрация и помощен персонал.

Доставяме продуктите Mobil до Вас

За удобство на своите клиенти Омникар БГ поддържа постоянна складова наличност на продуктите Mobil, за да може бързо и ефективно да реагира на нуждите на своите партньори. Разполагаме със складови бази в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и със собствен автопарк, което ни позволява да сме гъвкави с време и доставки на територията на цялата страна.

Услуги

Омникар БГ държи на своите клиенти и партньори и вярва, че качественото и професионално отношение към всеки клиент са от първостепенна роля за успешното сътрудничество. Фирмата доставя на своите клиенти необходимите им моторни масла и смазочни продукти Mobil, освен това специалистите на Омникар БГ са на разположение, за да можете да се консултирате с тях по технически въпроси касаещи моторните масла и всички предлагани смазочни продукти, мониторинг за състоянието им по време на експлоатация, складови решения и обучения. На ваше разположение са професионалисти, към които може да зададете своите въпроси, без значение от какво естество са, ще намерите своите отговори, както в сферата на автомобилните смазочни продукти, така и въпроси свързани с тежкотоварни и индустриални аспекти.

Продажбена и техническа поддръжка

Компетентният екип от търговци и доставчици на Омникар БГ е винаги на ваше разположение за въпроси относно продуктовата гама и техническите характеристики на продуктите. В нашата ценова листа са посочени всички продукти, както и необходимите характеристики и спецификации към тях. Там може да намерите пълното наименование на конкретния продукт, вискозитет, тип на избрания от вас смазочен продукт, минерален или синтетичен, приложението му. Също така може да проверите спецификациите по API (American Petroleum Institute), ACEA (European Automobile Manufacturers' Association) и OEM

mobil 1 lubricants mobil commercial vehicle lubricants mobil industrial lubricants Elite Club

logos